Méz masszázs

Időtartam: 60 perc

Mézet ősidők honey_massageóta alkalmaznak a gyógyászatban propolisz magas vitamin, enzim és ásványi anyag tartalma miatt. A speciális masszázsfogásokhoz használjuk a mézet. Serkenti az adott területen található testrészt, fokozza a vérkeringését és ezáltal a sejtek anyagcsere-folyamatait is, javítja, tisztítja, méregteleníti az egész testet. A mézes masszázs terápia hatásaiként tapasztalható a test tapasztalható a test általános állapotjavulása, a teljesítmény növekedése és az immunrendszer erősödése lévén a szervezet ellenálló képessége is jelentősen javul. A mézes masszázs alkalmazása rendkívül hatékony a következő esetekben: Gerincbántalmak, nyak-, váll- és hátfájdalmak, reumatikus panaszok, izületi problémák, fájdalmak, neuralgiák, visszatérő fertőzések, krónikus kimerültség.[/span]

 

Himalájai Só masszázs

Időtartam: 60 perc

A só gyógyhatásábath minerals mud and oil massaget már régóta felhasználják, hiszen olyan ásványi anyagokban és nyomelemekben bővelkedik,  ami rendkívül hasznos az emberi szervezet számára. Gyógyászati alkalmazásán kívül a kozmetikában is egyre nagyobb szerepet kap a só, mint az egyik legtermészetesebb szépítőszerünk.

A Himalája sót a királyok sójának tekintik. „Fehér aranyként” vagy az „élet sójaként” is ismert. A Himalája só 220 millió évvel ezelőtt az őstengerek kiszáradásakor keletkezett.

A Himalája só kristályszerkezete egyenletes, ezáltal bioenergetikailag igen kedvező a hatása.

Napjainkban 400-600 méter mélységben található a Himalája só.

Kézzel bányásszák és kézzel törik szét a sósziklákat a bányában. Majd megtisztítják, napon szárítják   és színük szerint válogatják a köveket. A sötétebb színűeket fürdősónak dolgozzák fel, a legtisztább kristályokat pedig kisebb darabokra aprítják (20-60 gramm),  majd sós vízben mossák, és a napon szárítják. Így jön létre a darabos kristálysó. További finomítási eljárások során jön létre a granulátum, a finomra őrölt forma használható hagyományos sózásra.

A Himalája kristálysó több mint 80 féle ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz:

Hidrogén, Lithium, Beryllium, Bór, Szén, Nitrogén, Oxigén, Fluorid, Natrium, Magnesium, Aluminium, Silicium, Phosphor, Kén, Chlorid, Kalium, Calcium, Scandium, Titan, Vanadium, Chrom, Mangan, Vas, Kobalt, Nickel, Réz, Zink, Gallium, Germanium, Arsen, Selen, Brom, Rubidium, Strontium, Yttrium, Zirkonium, Niob, Molibdén, Technetium, Ruthenium, Rhodium, Palladium, Ezüst, Cadmium, Indium, Ón, Antimon, Tellur, Jód, Césium, Bárium, Lantán, Cer, Praseodym, Neodym, Promrthium, Samarium, Europium, Gadolinium, Terbium, Dysprosium, Holmium, Erbium, Thulium, Ytterbium, Lutetium, Hafnium, Tantal, Wolfram, Rhenium, Osmium, Iridium, Platin, Arany, Higany, Thallium, Ólom, Bismut, Polonium, Astat, Francium, Radium, Actinium, Thorium

A Himalája só gyógyító ereje:

 • természetes energiával tölti fel a testet, mely egész nap megmarad
 • természetes kiegyenlítő hatása van, beállítja a vérnyomást és egyensúlyba hozza a sav-bázis egyensúlyt
 • oldja az ízületi lerakódásokat, vesekövet, fogkövet
 • megakadályozza a fogkőképződést és a fogszuvasodást
 • csökkenti a káros szenvedélyek iránti vágyat
 • segít különböző bőrbetegségeken
 • eltávolítja a nehézfémeket a szervezetből
 • elpusztítja a bőrön élősködő gombákat és parazitákat.

A sóhoz különféle illóolajokat keverek, amellyel a vendéget tetőtől talpig végigmasszírozom.

Ezzel nemcsak a felső, elhalt hámsejteket távolítom el, de a mélyebb hámszöveteket is méregtelenítem vele, miközben a só magas nyomelem és ásványi anyag tartalma is felszívódik.

A masszázzsal segítjük a felszívódást, és a sós olajokkal együtt élénkítjük a vérkeringést. A só és az olajok felszívódása javítja  a sejt-anyagcserét és a faggyúműködést.  A kezelés során erősödik az immunrendszer, szépül, hidratálódik a bőr.

 

Kávés-Kakaós Masszázs

Időtartam: 60 perc

A kezelés során endorfin termelődik, melynek köszönhetően a vendég felszabadult, boldog, kipihent és elégedett lesz.

Fontosabb hatóanyagok és hatásai:

 • Kakaóvaj: vitaminokban, telítetlen zsírsavakban, káliumban, mangánban, foszforban gazdag antioxidáns. Puhítja, selymesíti, regenerálja a bőrt.
 • Kukoricacsíra olaj: Rendkívül értékes bőrrokon anyag, tele van A, E, F vitaminokkal és lecitinnel, amelyek késleltetik a bőr öregedését és ráncosodását.
 • Oliva olaj: más néven “folyékony arany”, A,-, E-, C- vitaminok, ásványok és telítetlen zsírsavak forrása Nyugtató, hidratáló, kisimító hatású, öregedés gátló.
 • Árnika kivonat: revitalizálja a bőrt.
 • Koffein: az egyik legjobb stimuláló, zsírbontó és feszesítő hatású összetevő, mellyel a legmakacsabb narancsbőr is sima, feszes bőrré alakul.
 • Csokoládé: erőteljes antioxidáns, gazdag telítetlen zsírsavakban, fehérjékben, vitaminokban, foszforban, mangánban és káliumban. Aktivizálja a zsírbontást.[/span][/colcontainer]

 

Frissítő Relax Masszázs

Időtartam: 50 perc

virág

A frissítő masszázs segít feloldani az izomba zárt feszültségeket, görcsöket. Ezek a feszültségek valójában lelki eredetűek, melyek visszatérő, vagy állandó fájdalmat is okoznak, különösen a gerinc, váll, és a nyak területén. A masszázs csökkenti a fáradtságérzetet, betegségmegelőző hatással bír, valamint felüdíti, frissíti a testet. Hosszú simító mozdulatok segítenek az ellazulásban. Nyugalmat hoz a testnek és a léleknek.[/span]

   

 

 

Kismama Masszázs

Időtartam: 50 perc

pregnantmassageA Terhesség nagyon szép időszak egy nő életében, de a testet nagyon megviseli. 12 hetes kortól vállalok kismamákat a terhességi fájdalmak csillapítása érdekében (kivéve veszélyeztetett terhesség).

A Terhességet 3 trimeszterre osszuk:

 • Trimeszter 1-12 hétig tart. Ebben az időszakban a legnagyobb az esélye a terhesség megszakadásának. Ilyenkor bármifajta megerőltetés, fizikai terhelés vetélést okozhat. Ezért nem vállalok semmiféle masszázst az első 12 hétben.
 • Trimeszter 12-24. hétig tart. A magzat fejlődése és életfunkciói már könnyen figyelemmel tarthatók. A legtöbb terhes nő ilyenkor energikusnak érzi magát. Megjelennek a terhesség első fizikai jelei, illetve megindul a súlygyarapodás. Ebből az okból kifolyólag, elkezd fájni a hát és ebben segít a masszázs.
 • Trimeszter 24-40. hétig tart A legnagyobb mértékű súlygyarapodás. A magzat súlya is rohamosan gyarapodik,  ilyenkor akár 28grammot is nőhet naponta. Ez az időszak valóban terhesség, hisz az anyukák számára meglehetősen komoly fizikai tünetek jelentkeznek. A hátfájdalom jelentős, hiszen egész nap egy plusz súlyt kell cipelni a leendő anyukáknak.

A masszázs felülve, illetve oldalra feküdve történik vagy abban a pózban, ami a legkényelmesebb a kismamának.

 

Zöld Tea Masszázs

Időtartam: 60 perc

A nyirok és a svéd masrelax_masszázsszázs kombinációját egy langyos zöld tea kivonatú krémmel végzem. Ezek hatására a szervezetben beindul a vérkeringés és elkezdődik a méregtelenítés. A zöld tea hatásairól szinte nincs olyan ember, aki ne hallott volna, ezeket ötvözöm ezzel a masszázzsal.

A mai világban a savas ételek fogyasztása mellett oda kell figyelni a lúgosításra is, hogy a szervezet egyensúlyba kerüljön. Bőrön keresztüli felszívódása gyorsabbá teszi ezt a folyamatot is. Ezen kívül segít a narancsbőr eltűntetésében, koffein tartalma miatt élénkít, gyorsabban regenerál izomfáradásos sérüléseknél, erősíti az immunrendszert, gátolja a daganatos betegségek kialakulását.