Csontkovács-csontrakás Kezelés

HOGY MIRE JÓ EGY CSONTKOVÁCS KEZELÉS?

csontkovács

Gerincbántalmak, csípő és derékfájdalmak, isiász, váll, könyök, térd ízületek, mozgásszervi problémák, izomfájdalmak és egyéb testi fájdalmak nagy hatással gyógyíthatók az általam használt kezeléssel.

A csontkovácsolás a test szimmetriájának a helyreállítására való törekvés. A csontkovácsolás egy olyan, több ősi kultúrában megtalálható terápia, melynek során nem csak az elmozdult csontok kerülnek a helyükre, hanem lelki, szellemi egyensúlyunk is javul.

A Csontkovácsolás során a mozgásban korlátozott ízületi blokkok felszabadulnak és ezáltal helyreáll a a szervezet és a test természetes egyensúlya. Már az első kezelés után is komoly javulást érhetünk el. Az izmok és ízületek visszakerülnek eredeti helyükre és így visszaáll a test szimmetriája.

A Csontkovács kezelést különböző vizsgálatok előzik meg az Ön biztonsága érdekében.

Ezen tesztek alapján fel tudom mérni az Ön állapotát és el tudom dönteni a kezelés további menetét. A tesztek izom- és ideg ( neurológiai) illetve ízületi szegment mobilitását és tartományát vizsgálja. Ha itt minden rendben találtam megkezdjük az ízületi kimozgatásokat ” csontkovács kezelést” amit végül egy gyógymasszázzsal zárom le.

 

  • Gerincbántalmak kezelése
  • Csípő és derékfájdalmak megszüntetése
  • Isiász kezelése
  • Váll, könyök, térd ízületek kezelése
  • Mozgásszervi problémák gyógyítása
  • Ízület és izomfájdalmak, letapadt izmok kezelése, fájdalmak megszüntetése.