Méz Masszázs

Időtartam: 60 perc

honey_massage

Mézet ősidők óta alkalmaznak a gyógyászatban propolisz magas vitamin, enzim és ásványi anyag tartalma miatt. A speciális masszázsfogásokhoz használjuk a mézet. Serkenti az adott területen található testrészt, fokozza a vérkeringését és ezáltal a sejtek anyagcsere-folyamatait is, javítja, tisztítja, méregteleníti az egész testet. A méz masszázs terápia hatásaiként tapasztalható a test tapasztalható a test általános állapotjavulása, a teljesítmény növekedése és az immunrendszer erősödése lévén a szervezet ellenálló képessége is jelentősen javul. A méz masszázs alkalmazása rendkívül hatékony a következő esetekben: Gerincbántalmak, nyak-, váll- és hátfájdalmak, reumatikus panaszok, ízületi problémák, fájdalmak, neuralgiák, visszatérő fertőzések, krónikus kimerültség.

Himalájai Só Masszázs

Időtartam: 60 perc

A só gyógyhatásábath minerals mud and oil massaget már régóta felhasználják, hiszen olyan ásványi anyagokban és nyomelemekben bővelkedik,  ami rendkívül hasznos az emberi szervezet számára. Gyógyászati alkalmazásán kívül a kozmetikában is egyre nagyobb szerepet kap a só, mint az egyik legtermészetesebb szépítőszerünk.

A Himalája sót a királyok sójának tekintik. „Fehér aranyként” vagy az „élet sójaként” is ismert. A Himalája só 220 millió évvel ezelőtt az őstengerek kiszáradásakor keletkezett.

A Himalája só kristályszerkezete egyenletes, ezáltal bioenergetikailag igen kedvező a hatása.

Napjainkban 400-600 méter mélységben található a Himalája só.

Kézzel bányásszák és kézzel törik szét a sósziklákat a bányában. Majd megtisztítják, napon szárítják   és színük szerint válogatják a köveket. A sötétebb színűeket fürdősónak dolgozzák fel, a legtisztább kristályokat pedig kisebb darabokra aprítják (20-60 gramm),  majd sós vízben mossák, és a napon szárítják. Így jön létre a darabos kristálysó. További finomítási eljárások során jön létre a granulátum, a finomra őrölt forma használható hagyományos sózásra.

A Himalája kristálysó több mint 80 féle ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz:

Hidrogén, Lithium, Beryllium, Bór, Szén, Nitrogén, Oxigén, Fluorid, Natrium, Magnesium, Aluminium, Silicium, Phosphor, Kén, Chlorid, Kalium, Calcium, Scandium, Titan, Vanadium, Chrom, Mangan, Vas, Kobalt, Nickel, Réz, Zink, Gallium, Germanium, Arsen, Selen, Brom, Rubidium, Strontium, Yttrium, Zirkonium, Niob, Molibdén, Technetium, Ruthenium, Rhodium, Palladium, Ezüst, Cadmium, Indium, Ón, Antimon, Tellur, Jód, Césium, Bárium, Lantán, Cer, Praseodym, Neodym, Promrthium, Samarium, Europium, Gadolinium, Terbium, Dysprosium, Holmium, Erbium, Thulium, Ytterbium, Lutetium, Hafnium, Tantal, Wolfram, Rhenium, Osmium, Iridium, Platin, Arany, Higany, Thallium, Ólom, Bismut, Polonium, Astat, Francium, Radium, Actinium, Thorium

A Himalája só gyógyító ereje:

 • természetes energiával tölti fel a testet, mely egész nap megmarad
 • természetes kiegyenlítő hatása van, beállítja a vérnyomást és egyensúlyba hozza a sav-bázis egyensúlyt
 • oldja az ízületi lerakódásokat, vesekövet, fogkövet
 • megakadályozza a fogkőképződést és a fogszuvasodást
 • csökkenti a káros szenvedélyek iránti vágyat
 • segít különböző bőrbetegségeken
 • eltávolítja a nehézfémeket a szervezetből
 • elpusztítja a bőrön élősködő gombákat és parazitákat.

A sóhoz különféle illóolajokat keverek, amellyel a vendéget tetőtől talpig végigmasszírozom.

Ezzel nemcsak a felső, elhalt hámsejteket távolítom el, de a mélyebb hámszöveteket is méregtelenítem vele, miközben a só magas nyomelem és ásványi anyag tartalma is felszívódik.

A himalájai só masszázs által segítjük a felszívódást, és a sós olajokkal együtt élénkítjük a vérkeringést. A só és az olajok felszívódása javítja  a sejt-anyagcserét és a faggyúműködést.  A kezelés során erősödik az immunrendszer, szépül, hidratálódik a bőr.

Kávés-Kakaós Masszázs

Időtartam: 60 perc

 

coffee_and_chocolate_massage-1024x576A kezelés során endorfin termelődik, melynek köszönhetően a vendég felszabadult, boldog, kipihent és elégedett lesz.

Fontosabb hatóanyagok és hatásai:

 • Kakaóvaj: vitaminokban, telítetlen zsírsavakban, káliumban, mangánban, foszforban gazdag antioxidáns. Puhítja, selymesíti, regenerálja a bőrt.
 • Kukoricacsíra olaj: Rendkívül értékes bőrrokon anyag, tele van A, E, F vitaminokkal és lecitinnel, amelyek késleltetik a bőr öregedését és ráncosodását.
 • Olíva olaj: más néven “folyékony arany”, A,-, E-, C- vitaminok, ásványok és telítetlen zsírsavak forrása Nyugtató, hidratáló, kisimító hatású, öregedés gátló.
 • Árnika kivonat: revitalizálja a bőrt.
 • Koffein: az egyik legjobb stimuláló, zsírbontó és feszesítő hatású összetevő, mellyel a legmakacsabb narancsbőr is sima, feszes bőrré alakul.
 • Csokoládé: erőteljes antioxidáns, gazdag telítetlen zsírsavakban, fehérjékben, vitaminokban, foszforban, mangánban és káliumban. Aktivizálja a zsírbontást.

Frissítő Masszázs (Relax)

Időtartam: 50 perc

virág

A frissítő masszázs segít feloldani az izomba zárt feszültségeket, görcsöket. Ezek a feszültségek valójában lelki eredetűek, melyek visszatérő, vagy állandó fájdalmat is okoznak, különösen a gerinc, váll, és a nyak területén. A masszázs csökkenti a fáradtságérzetet, betegségmegelőző hatással bír, valamint felüdíti, frissíti a testet. Hosszú simító mozdulatok segítenek az ellazulásban. Nyugalmat hoz a testnek és a léleknek.

Kismama Masszázs

Időtartam: 50 perc

A tpregnantmassageerhesség nagyon szép időszak egy nő életében, de a testet nagyon megviseli. 12 hetes kortól vállalok kismamákat a terhességi fájdalmak csillapítása érdekében (kivéve veszélyeztetett terhesség).

A Terhességet 3 trimeszterre osszuk:

 • Trimeszter 1-12 hétig tart.
  Ebben az időszakban a legnagyobb az esélye a terhesség megszakadásának. Ilyenkor bármifajta megerőltetés, fizikai terhelés vetélést okozhat. Ezért nem vállalok semmiféle masszázst az első 12 hétben.
 • Trimeszter 12-24. hétig tart.
  A magzat fejlődése és életfunkciói már könnyen figyelemmel tarthatók.
  A legtöbb terhes nő ilyenkor energikusnak érzi magát. Megjelennek a terhesség első fizikai jelei, illetve megindul a súlygyarapodás. Ebből az okból kifolyólag, elkezd fájni a hát és ebben segít a kismama masszázs.
 • Trimeszter 24-40. hétig tart
  A legnagyobb mértékű súlygyarapodás. A magzat súlya is rohamosan gyarapodik,  ilyenkor akár 28grammot is nőhet naponta. Ez az időszak valóban terhesség, hisz az anyukák számára meglehetősen komoly fizikai tünetek jelentkeznek. A hátfájdalom jelentős, hiszen egész nap egy plusz súlyt kell cipelni a leendő anyukáknak.

A kismama masszázs felülve, illetve oldalra feküdve történik vagy abban a pózban, ami a legkényelmesebb a kismamának.

Zöld Tea Masszázs

Időtartam: 60 perc

A zöld tea masszázs a nyirok és a svéd masrelax_masszázsszázs kombinációja, egy langyos zöld tea kivonatú krémmel végzem. Ezek hatására a szervezetben beindul a vérkeringés és elkezdődik a méregtelenítés. A zöld tea hatásairól szinte nincs olyan ember, aki ne hallott volna, ezeket ötvözöm ezzel a masszázzsal.

A mai világban a savas ételek fogyasztása mellett oda kell figyelni a lúgosításra is, hogy a szervezet egyensúlyba kerüljön. Bőrön keresztüli felszívódása gyorsabbá teszi ezt a folyamatot is. A zöld tea masszázs ezen kívül segít a narancsbőr eltüntetésében, koffein tartalma miatt élénkít, gyorsabban regenerál izomfáradásos sérüléseknél, erősíti az immunrendszert, gátolja a daganatos betegségek kialakulását.

sport_rehabA sportmasszázs és az izomlazító masszázs a svéd masszázshoz hasonló, ám annak egy sokkal erőteljesebb, intenzívebb, a mélyizomzatra kiható változata. A sporttevékenységek előtti masszázs lényege, hogy a feszülő, letapadt, merev, görcsös izmokat felszabadítsa,ízületi blokkokat feloldja ezáltal az izmok rugalmasabbak, ellenállóbbak, terhelhetőbbek lesznek.

Sportmasszázs ajánlható:

 • intenzív sportolóknak – mindenképpen szükségük van (előtti és utáni) sportmasszázsra,
 • akiknek izmaik egyéb tevékenységtől erőteljesebb használatnak vannak kitéve,
 • mozgásszegény életmódot folytatóknak, a lemerevedett izmok felmozgatására,
 • annak ellenére, hogy a sportmasszázs az aktív sportolók körében elterjedtebb, ezt a masszázsfajtát bárki igénybe veheti.

Részleges Regeneráló Sportmasszázs

Időtartam: 30 perc, egy adott testrész( pl: Hát, láb, kar, mell..stb)

massage-sportsA sportmasszázs és az izomlazító masszázs a svéd masszázshoz hasonló, ám annak egy sokkal erőteljesebb, intenzívebb, a mélyizomzatra kiható változata. A sporttevékenységek előtti masszázs lényege, hogy a feszülő, letapadt, merev, görcsös izmokat felszabadítsa, ezáltal azok rugalmasabbak, ellenállóbbak, terhelhetőbbek lesznek.

Sportmasszázs ajánlható:

 • intenzív sportolóknak – mindenképpen szükségük van (előtti és utáni) sportmasszázsra,
 • akiknek izmaik egyéb tevékenységtől erőteljesebb használatnak vannak kitéve,
 • mozgásszegény életmódot folytatóknak, a lemerevedett izmok felmozgatására,
 • annak ellenére, hogy a sportmasszázs az aktív sportolók körében elterjedtebb, ezt a masszázsfajtát bárki igénybe veheti.

Manager Masszázs

Időtartam: 30 perc

manager_massageÜzletemberek nagy betegsége a kevés idő és a sok stressz. Ez a masszázs segít ellazulni egy fél órára, megszünteti a hát fájdalmait, a lapockákat kilazítja, a nyaki és deréki csigolyákat is helyre teszi. Vendégeim azt szokták mondani erre a masszázsra, hogy végre kipihenve érzik magukat.

Nem csak managereknek és üzletembereknek ajánlom, hanem bárkinek, aki egy gyors felfrissülésre vágyik.

Kinezológiai Tapasz

KINESO TAPE

m55A Kinezio Tape egy Japánban kifejlesztett, a szervezet öngyógyító folyamatait aktivizáló, kémiai hatóanyagmentes, gyors és hatékony terápiás eljárás. Hatékony manuálterápiás kezelés mellett, hogy segítse a a csigolyák jó helyen tartását.

Attól, hogy egy csigolya visszakerül az eredeti helyére azt ott is kell tartani. Ahhoz, hogy ez sikerüljön helyes tartásra van szükség ami valljuk meg sokszor elég nehéz. Folyamatosan figyelni kell a jó testtartásra és ha elengedjük magunkat már is felvesszünk egy olyan tartást ami visszairányítja a csigolyáinkat rossz irányba.

Kinesio tape segít megerősíteni a csigolya melletti izmokat, hogy azok a jó helyen maradjanak. Egy ragasztás akár 3-5 napig is kitart és észrevétlenül, mindenféle megerőltetés nélkül helyreállítja a szervezet egyensúlyát. A szalag mechanikája hasonlít a bőréhez ezért a mindennapi rutint nem gátolja. Jobb közérzetet és nagyobb teljesítőképességet biztosít.

Alkalmazható:

 • Sportsérülések (Pl: húzódások, szakadások gyorsabb regenerálódás érdekében).
 • Meszesedés esetén ( Meszes ízületeket nem lehet manuálterápiával kezelni, de a csigolyák elcsúszását a tape segítségével eredeti helyére tudjuk rakni)
 • Ízületi túlmozgás esetén
 • Csontritkulás esetén
 • Gerincferdülés esetén (manuálterápia és gyógytorna mellett)

Egy adott sérülés , húzódás kilazítása masszázzsal és kimozgatásokkal, kineso tape használatával. Meccs vagy verseny előtt mindenképp ajánlott, hogy teljesítményed a maximumon legyen és ne akadályozzanak kisebb-nagyobb sérüléseid.

Csontkovács-csontrakás Kezelés

HOGY MIRE JÓ EGY CSONTKOVÁCS KEZELÉS?

csontkovács

Gerincbántalmak, csípő és derékfájdalmak, isiász, váll, könyök, térd ízületek, mozgásszervi problémák, izomfájdalmak és egyéb testi fájdalmak nagy hatással gyógyíthatók az általam használt kezeléssel.

A csontkovácsolás a test szimmetriájának a helyreállítására való törekvés. A csontkovácsolás egy olyan, több ősi kultúrában megtalálható terápia, melynek során nem csak az elmozdult csontok kerülnek a helyükre, hanem lelki, szellemi egyensúlyunk is javul.

A Csontkovácsolás során a mozgásban korlátozott ízületi blokkok felszabadulnak és ezáltal helyreáll a a szervezet és a test természetes egyensúlya. Már az első kezelés után is komoly javulást érhetünk el. Az izmok és ízületek visszakerülnek eredeti helyükre és így visszaáll a test szimmetriája.

A Csontkovács kezelést különböző vizsgálatok előzik meg az Ön biztonsága érdekében.

Ezen tesztek alapján fel tudom mérni az Ön állapotát és el tudom dönteni a kezelés további menetét. A tesztek izom- és ideg ( neurológiai) illetve ízületi szegment mobilitását és tartományát vizsgálja. Ha itt minden rendben találtam megkezdjük az ízületi kimozgatásokat ” csontkovács kezelést” amit végül egy gyógymasszázzsal zárom le.

 

 • Gerincbántalmak kezelése
 • Csípő és derékfájdalmak megszüntetése
 • Isiász kezelése
 • Váll, könyök, térd ízületek kezelése
 • Mozgásszervi problémák gyógyítása
 • Ízület és izomfájdalmak, letapadt izmok kezelése, fájdalmak megszüntetése.

Klastrom 90’

Időtartam: 90 perc

nyújt 1„Minden, ami klastrommassage 90 percben.”

Sport- és gyógymasszázs egyvelege csontkovácsolással a végén.

Lazító talpmasszázs után a lábak, a hát és a karok izomblokkjait feloldva csontkovácsolással fejeződik be a kezelés.

Nagyon pihentető tulajdonsága mellett segít különböző ízületi problémák megoldásában, és még a krónikus fejfájást is megszüntetheti.