Fontos tudnivalók!

A főoldalon és kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségen a nap folyamán bármikor érdeklődhetnek szabad időpontok felől. Bejelentkezéshez telefonos egyeztetés szükséges! Ha telefonomat nem veszem fel minden esetben visszahívom önt.

Nyitvatartáson kívüli időpont +2000 Ft.

Bérletopciók elérhetők:
2 alkalmas csontkovács/ teljes sportmasszázs: 11 000 Ft
5alkalmas csontkovács/ teljes sportmasszázs: 25 000 Ft

Lemondást csak a megbeszélt időpont előtt 5 órával fogadok el, kivéve reggeli alkalmaknál, ott előző nap estig kell jelezni. Ellenkező esetben a meg nem jelent időpontot következő alkalomkor ki kell fizetni!

Köszönöm megértését!

Kismama Masszázs

A terhesség nagyon szép időszak egy nő életében, de a testet nagyon megviseli. 12 hetes kortól vállalok kismamákat a terhességi fájdalmak csillapítása érdekében (kivéve veszélyeztetett terhesség). A második trimeszterben a legtöbb nő energikusnak érzi magát de ebben az időszakban kezdenek megjelenni a terhesség első fizikai jelei, illetve megindul a súlygyarapodás. Mégis a legmegterhelőbb időszak a kismamáknak a harmadik trimeszter, hisz ekkor már jelentős plusz súly kell cipelniük nap mint nap. Ebből az okból kifolyólag, elkezd fájni a hát és ebben segít a masszázs.

READ MORE -

Kinezológiai Tapasz

A Kinezio Tape egy Japánban kifejlesztett, a szervezet öngyógyító folyamatait aktivizáló, kémiai hatóanyagmentes, gyors és hatékony terápiás eljárás. Attól, hogy egy csigolya visszakerül az eredeti helyére azt ott is kell tartani. Ahhoz, hogy ez sikerüljön helyes tartásra van szükség, ami gyakran nem is olyan egyszerű. Kinesio tape segít megerősíteni a csigolya melletti izmokat, hogy azok a jó helyen maradjanak. Egy ragasztás akár 3-5 napig is kitart, miközben minden különösebb megerőltetés és fájdalom nélkül állítja helyre szervezete egyensúlyát. Így a Kinesio tape jobb közérzetet és nagyobb teljesítőképességet biztosít.

READ MORE -

Csontkovács-csontrakás Kezelés

A Csontkovácsolás során a mozgásban korlátozott ízületi blokkok felszabadulnak és ezáltal helyreáll a a szervezet és a test természetes egyensúlya. Már az első kezelés után is komoly javulást érhetünk el. Az izmok és ízületek visszakerülnek eredeti helyükre és így visszaáll a test szimmetriája. A csontkovácsolás egy olyan, több ősi kultúrában megtalálható manuálterápia, melynek során nem csak az elmozdult csontok kerülnek a helyükre, hanem lelki, szellemi egyensúlyunk is javul.

READ MORE -

Rólam

2006 óta foglalkozom masszázzsal és különböző kimozgatási csontkovács fogásokkal, manuálterápiás kezelésekkel. Az eltelt idő alatt a terület számos ágát igyekeztem elsajátítani. Kezeléseim során a problémát gócpontjától szüntetem meg nem csak a tüneteket kezelem. Több hazai sportegyesületnek is voltam masszőre az elmúlt években, köztük NB1-ben a Győri ETO FKC-nak is.

Hátfájás, derékfájás, a nyakizmok görcsei, kezelhetőek, gyógyíthatóak a masszázzsal és egyéb manuálterápiás fogásokkal. Az egészséges ember számára is rendkívül előnyös hatással bír. Energetizálja, felfrissíti a testet, tehát ha csak a jobb közérzet elérése a cél Ön akkor is jó helyen jár. Nincs két egyforma, szervezet és az igényeink is különbözőek. A masszázsterápiát akár a szakorvossal együttműködve egyénileg állítom össze figyelembe véve a páciens jelenlegi fizikai és lelki állapotát, jelenlegi és múltbéli betegségeit.

Célkitűzésem, hogy folyamatos képzés és gyakorlat segítségével minél magasabb színvonalú szolgáltatásokat tudjak nyújtani kedves Vendégeim részére.